Abonnement met automatische verlenging

Een abonnement met automatische verlenging garandeert continue bescherming tegen virussen, malware en andere cyberdreigingen. Als u een vooraf betaald abonnement met automatische verlenging hebt gekocht bij een winkel of een aangesloten website van een derde partij, wordt u gevraagd betalingsgegevens op te geven en op te slaan in uw account om uw abonnement te activeren en te gebruiken. De informatie die u verstrekt, wordt opgeslagen en niet gebruikt totdat uw abonnement moet worden verlengd.

15 dagen voordat uw abonnement afloopt, ontvangt u een e-mailherinnering. U kunt de automatische verlenging van uw abonnement op elk moment opzeggen.

Als u bij aankoop geen betalingsgegevens heeft verstrekt, moet u deze verstrekken bij het activeren van uw abonnement. Klik op Betaalgegevens invoeren en u wordt doorgestuurd naar de website waar u de betalingsgegevens kunt opgeven. Wacht vervolgens enkele ogenblikken, ga terug naar het programmavenster en klik op Vernieuwen.